Handgjorda inredningsdetaljer för dig

Ennelle är grundat i Stockholm av mig, Nova Larsson. Intresset till att tillverka och gjuta mina egna ljus uppkom en höstdag i september 2022. För mig har inredning och detaljer i hemmet länge varit ett intresse. Därav kom idén att skapa stilrena och snygga ljus som även kan användas som en mysig inredningsdetalj i allas hem.

Alla våra ljus är handgjutna i Stockholm. För att på ett så hållbart och miljövänligt sätt som möjligt tillverkar vi våra ljus på 100% sojavax och stearin.

Till skillnad från många andra alternativ är sojavaxet ett naturligt och miljövänligt vax som utvinns ur sojabönan. Eftersom vaxet utvinns ur sojabönan innehåller det inga farliga gifter som påverkar din hälsa negativt. Det utsöndras heller inte några gifter i luften när det brinner. Sojavax är därför ett bra val för både dig och naturen.

Stearinljus är även det ett bättre val för klimatet eftersom stearin tillverkas av förnybara råvaror. Stearinet innehåller inte några fossila råvaror som bidrar tillutsläpp av växthusgaser. 

Vi smälter alltid ner och gör om de ljus som av någon anledning har blivit fel, för att slösa så lite som möjligt på materialet.

 

Kundservice

E-postadress till kundservice:
info@ennelle.se
 
 
Företaget bakom Ennelle är:
Anktass AB
Massavägen 19
196 92 Kungsängen
 
Orgnr: 556890-4469