Vi alla vet att vi idag har en hel del miljöproblem. Det är inget vi kan gömma. Vi på Ennelle tror att vi kan hjälpas åt att förbättra miljön. Vi strävar efter och vill uppnå att minska onödiga och långa transporter. Därför har vi valt att inte trycka upp massor av tröjor och ha ett lager hemma, då vi anser att det bidrar mer till miljöförstöring. 

Vår leverantör som tillverkar och trycker våra produkter befinner sig i Lettland. Detta innebär att vi inte beställer hem stora mängder med tröjor som vi lagerhåller hemma som som sedan skickas från oss, utan beställningarna trycks och skickas direkt från från leverantören, till dig som kund. Vi anser att lagerhylla produkter hemma bidrar mer till miljöförstöring eftersom många produkter kan gå till spillo. Därför har vi valt drop-shipping för att leverera våra kläder.

På så sätt sparar vi på jordens resurser och bidrar till en finare och mer hållbar miljö. Vi skulle bli jätteglada om ni ville komma med förslag på vad Ennelle kan göra bättre för att rädda miljön.

Stockholms stad